Békéscsabáért és a Vasutas Kultúráért!

VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba - 2024.06.15.

2024. június 17.
bcsvmh

Töretlen sikerrel és családias hangulattal zárult a VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó itt a Vasutasban.

Az eseményt 10 órakor Fülöp Csaba, Békéscsaba 6. számú választókörzetének egyéni önkormányzati képviselője nyitotta meg és Mohácsi Tamással, a találkozó szervezőjével egyetemben köszöntötte a kedves megjelenteket.

A nagyteremben „ki-mit épített bemutató”, különleges nixie órák, nosztalgia rádiók, alkatrészbörze, retro számítógép, konzol és PC bemutató, RoboKaland bemutató, a Békéscsabai Városi Rádió Klub, a Békés Megyei Könyvtár Digilabor robotjai és a csorvási Edison Klub kaptak helyet. A Cápák között üzleti showműsorban megismert Szatmári Zalán, a Szegedi Tudományegyetem üzemmérnök-informatika szakos első éves hallgatója a Learn-O-Bot nevű projektjével mutatkozott be.

A klubteremben a hangtechnika kedvelői megismerkedhetnek egyedi építésű erősítőkkel, hangdobozokkal és egzotikus audiofil eszközökkel.

Az aulában Dusa István egyéni vasútmodellező H0e méretarányú modulrendszerű asztala, a földszinti modellező teremben pedig a Kandó Kálmán Vasútmodellező Klub TT-s méretarányú asztala várta az érdeklődőket.

(A képre kattintva galéria nyílik meg.)