Békéscsabáért és a Vasutas Kultúráért!

Köszöntő

Tisztelt Virtuális Látogató!

 

Köszöntöm Önt a VOKE Békéscsabai Vasutas Művelődési Háza honlapján! Szeretném röviden bemutatni tevékenységünket, szolgáltatásainkat, programjainkat.

Intézményünk több évtizede végzi vasúti- illetve lakóterületi közművelődési tevékenységét. Az elmúlt évek alatt számos önszerveződő kisközösségnek, művészeti csoportnak, tanfolyamnak adtunk otthont, megannyi szabadidős és szórakoztató rendezvénynek voltunk házigazdái. Ma is aktívan veszünk részt kulturális értékeink megőrzésében, gazdagításában. Működnek a házban olyan nagy hagyományokkal rendelkező csoportok, mint a Kandó Kálmán Vasútmodellező Klub, a Vasutas Fotóklub, a Körösparti Vasutas Koncert Fúvószenekar de nyitottak vagyunk az új kezdeményezésekre is: szívesen biztosítunk hátteret a hozzánk forduló közcélú szerveződéseknek. Előcsarnokunkban képző- és fotóművészeknek kínálunk lehetőséget kisebb kiállításokon történő megmutatkozásra.

Szolgáltatásainkat a felmerülő igényekhez igazodva folyamatosan változtatjuk, fejlesztjük. Bérelhető termeink alkalmasak tanfolyamok, termékbemutatók, tájékoztatók, konferenciák, kiállítások, börzék megtartására, valamint kulturális estek és bálok megrendezésére is. Épületünkben büfé üzemel, a parkolás a ház előtt biztosított, a földszint akadálymentesített.

 

NYITVATARTÁS
hétköznapokon: 8.00 - 18.00
este és hétvégén: a rendezvényekhez igazodóan

 

Tájékozódjon honlapunkon vagy jöjjön el hozzánk személyesen!
Munkatársaimmal szeretettel várunk minden érdeklődőt!

 

Kucseráné Szabó Mária
intézményvezető