Békéscsabáért és a Vasutas Kultúráért!

Köszöntő

Tisztelt Virtuális Látogató!

Üdvözöljük a békéscsabai Vasutas Művelődési Ház honlapján! Kérjük, ismerkedjen meg tevékenységünkkel, szolgáltatásainkkal, programjainkkal!

Intézményünk több évtizede végzi vasúti- illetve lakóterületi közművelődési tevékenységét, melyet a folyamatos megújulás jellemez. Az elmúlt évek alatt számos önszerveződő kisközösségnek, művészeti csoportnak, tanfolyamnak adtunk otthont, megannyi szabadidős és szórakoztató rendezvénynek voltunk házigazdái. Ma is aktívan veszünk részt kulturális értékeink megőrzésében, gazdagításában. Működnek a házban olyan nagy hagyományokkal rendelkező csoportok, mint a Vasútmodell szakkör, a fúvószenekar vagy a Hímző szakkör, de nyitottak vagyunk az új kezdeményezésekre is: szívesen biztosítunk hátteret a hozzánk forduló közcélú szerveződéseknek. Előcsarnokunkban képző- és fotóművészeknek kínálunk lehetőséget kisebb kiállításokon történő megmutatkozásra.

Szolgáltatásainkat a felmerülő igényekhez igazodva folyamatosan változtatjuk, fejlesztjük. Jelenleg 15 ezer kötetes könyvtárral, folyóirat olvasóval, eMagyarország pont internetes térrel állunk az Önök rendelkezésére. Szolgáltatásaink: terembérlés, spirál kötés. Termeink alkalmasak tanfolyami célokra, termékbemutatók, tájékoztatók, konferenciák megtartására, valamint kulturális estek és bálak megrendezésére is. Épületünkben büfé üzemel, a parkolás a ház előtt biztosított, a földszint akadálymentesített.

 

NYITVATARTÁS
hétköznapokon: 8.00 - 18.00
este és hétvégén: a rendezvényekhez igazodóan

 

Tájékozódjon honlapunkon vagy jöjjön el hozzánk személyesen! Munkatársaimmal az Ön legteljesebb megelégedését kívánjuk szolgálni és várjuk szeretettel!

Mohácsiné Szeverényi Ágnes
intézményvezető