Békéscsabáért és a Vasutas Kultúráért!

"Hass, alkoss, gyarapíts!" projekt

2010. január 1.
bcsvmh

 A TÁMOP-3.2.3-08/2-2009-0072.sz. "Hass, alkoss, gyarapíts!" projekt keretében Művelődési házunk az alábbi díjmentes programokat hirdeti meg:

MUNKAVÁLLALÁSRA FELKÉSZÍTŐ CSOPORT
Heti rendszerességgel, hat egymást követő alkalommal megrendezésre kerülő csoportmunkára várjuk azokat az érdeklődőket, akik készségeiket és képességeiket szeretnék bővíteni annak érdekében, hogy nagyobb eséllyel tudjanak elhelyezkedni a munkaerőpiacon. A csoportban többek között megismerkedhetnek a hatékony kommunikáció, önreprezentáció, válságkezelés, álláskeresési technikák módjaival.

ASSZERTÍV TRÉNING CSOPORT
Az asszertív tréning azon érdeklődők számára jelent segítséget, akik a kudarcot jelentő helyzeteket szeretnék jobban megérteni, és ezekben a helyzetekben önmagukat hatékonyabban képviselni. A tréning egy napos (6 órás).

 

Fenti csoportokon kívül díjmentes EGYÉNI PREVENCIÓS konzultációra is van lehetőség, ahol egyéni beszélgetés keretében oldhatók fel azok a családi, kapcsolati, élethelyzetből adódó nehézségek, amelyek elakadást jelentenek a személyes életútban.

Jelentkezés és információ: 06 30/ 599-1685 vagy 66 /322-240-es telefonszámokon, illetve a művelődési ház e-mail címén: vasutas@bcsvmh.hu