Békéscsabáért és a Vasutas Kultúráért!

Cikk a IV. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozóról - behír

2021. július 6.
bcsvmh

"Szombaton ismét lesz Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó a Vasutasban

2021. július 17.

Helyszín: VOKE Békéscsabai Vasutas Művelődési Ház  Békéscsaba Andrássy út 79-81

Idén immáron negyedik alkalommal rendezik meg a Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozót a VOKE Békéscsabai Vasutas Művelődési Házában, július 17-én, szombaton. Az idei esemény mottója akár az is lehetne, hogy „a hobbi összeköt minket”.

Ezen a találkozón nemcsak az elektronika iránt érdeklődők, hanem a vasútmodellezés, a robotika, a retro számítógépek, videojátékok, a rádióamatőr világ és a hangtechnika kedvelői is megtalálják az érdeklődési területüket.

Vajon mi a közös e sokféle szabadidős tevékenységben? A válasz egyszerű: az elektronika. Hiszen mindegyik mögött különböző bonyolultságú elektronikai háttér rejtőzik.

Hamar magával ragadja a kezdő hobbistákat ez a világ, akik a forrasztópáka jellegzetes illatát sohasem felejtik el. Gyakran pedig a szakmájukká válik ez a foglalkozás, vagy az itt szerzett hasznos tudást későbbi életükben más, hasonló területen tudják majd kamatoztatni."

A teljes cikk a behir weboladlán: https://behir.hu/szombaton-ismet-lesz-viharsarki-hobbi-elektronika-talalkozo-a-vasutasban